Ο ΣΥΡΙΖΑ Ακρωτηρίου για την επίθεση στο γιατρό Δημήτρη Μακρέα

H δολοφονική επίθεση από μέλη του ναζιστικού υπόκοσμου στο πρόσωπο του Γιατρού  Δημήτρη Μακρέα είναι επίθεση ενάντια στην ακρωτηριανή κοινωνία. Γιατί είναι ο γιατρός,  που με αυτοθυσία, αυταπάρνηση  και υπεράνθρωπες προσπάθειες κρατά εδώ και χρόνια ζωντανή την πρωτοβάθμια περίθαλψη στη δημοτική ενότητα του Ακρωτηρίου, περιθάλπτοντας με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και  επαγγελματική συνείδηση, εκατοντάδες ασθενείς καθημερινά στις πολυπληθείς περιοχές των Κουνουπδιανών  και του Αρωνίου, ενώ ο αγώνας που δίνει τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης του Ακρωτηρίου, έχει συντελέσει στην κάλυψη των κενών στα αγροτικά ιατρεία της περιοχής. 
Μια προσφορά που οι Ακρωτηριανοί αναγνωρίζουν και τιμούν στο πρόσωπό του.
Γι αυτό δεν καταδικάζουμε απλά, αλλά  ζητούμε την παραδειγματική τους τιμωρία και απαιτούμε να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των εγκληματιών που του επιτέθηκαν απρόκλητα με δολοφονικές προθέσεις, ώστε να αναγνωριστούν και να απομονωθούν από την τοπική κοινωνία για να σταματήσει να απλώνεται η βδελυρή τους επιρροή.
Οσο περνάει ο καιρός άλλωστε, ο πόλεμος των ιδεών αρχίζει να δίνει το νικητή που δεν είναι άλλος, παρά η αλληλεγγύη, η αγάπη για το διπλανό μας, η συνείδηση της ανθρωπιάς μας.
Νικούν οι ιδέες που υπερασπίστηκε το βράδι της 25ης Μαρτίου ο Δημήτρης Μακρέας.

Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: